TAILOR MADE

Όροι χρήσης & Προϋποθέσεις

Επισκεπτόμενοι τον διαδικτυακό μας τόπο www.tailormade.gr ή χρησιμοποιώντας καθοιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενο του, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.
Ο διαδικτυακός μας τόπος www.tailormade.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας TAILOR MADE COFFEE ROASTERS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΜΟΝ. ΙΚΕ, της οποίας η έδρα βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, στο 63ο χλμ ΠΕΟΑΚ, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2741306231 και e-mail: e-sales@tailormade.gr.

Η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η εκτύπωση και γενικά η καθοιονδήποτε χρήση και αναπαραγωγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας www.tailormade.gr, επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση κατά την οποία αναγράφεται και συνοδεύεται το όνομα της Εταιρείας μας και μόνο για προσωπική χρήση και όχι εμπορική, η οποία αποτελεί πηγή του συγκεκριμένου περιεχομένου που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της TAILOR MADE COFFEE ROASTERS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΜΟΝ. ΙΚΕ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι πληροφορίες των προϊόντων βρίσκονται στην εκάστοτε περιγραφή προϊόντος. Η εταιρεία μας, TAILOR MADE COFFEE ROASTERS ΜΟΝ. ΙΚΕ, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τις αρχές HACCP. Είναι διαθέσιμα όλα τα σχετικά πιστοποιητικά ασφάλειας και καταλληλότητας τροφίμων.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας είναι 3,50€. Στην περίπτωση που επιλέξετε την υπηρεσία της αντικαταβολής, η χρέωση είναι 1,90€ επιπλέον.
Στην περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβεί τα 2 κιλά, η χρέωση του κάθε επιπλέον κιλού θα είναι 0,90€. Για παραγγελίες άνω των 40€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Από τη στιγμή που λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας, ο χρόνος παράδοσής της είναι από 2-5 εργάσιμες ημέρες.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Εάν επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελίας σας, αυτή είναι δυνατή εάν τα προϊόντα επιστραφούν άθικτα, με δικά σας έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν που να ισοδυναμεί σε αξία με την αρχική σας παραγγελία, ή και παραπάνω, καθώς δεν προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι λανθασμένη, ελαττωματική ή ελλιπής, προβλέπεται η δυνατότητα αντικατάστασής της, χωρίς επιπλέον χρέωση από πλευράς σας, με δικά μας τα έξοδα παραλαβής και επιστροφής, ή η επιστροφή των χρημάτων σας. Εάν οι άνωθεν περιπτώσεις δεν εμπίπτουν στην ευθύνη της Εταιρείας, αυτή δεν έχει την υποχρέωση να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια, είτε αντικατάστασης είτε επιστροφής χρημάτων.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή μέχρι της στιγμή της σχετική σας ενημέρωσης για την αποστολή της. Άπαξ και πραγματοποιηθεί η ενημέρωσή σας για την αποστολή της παραγγελίας, δε δύναται αυτή να ακυρωθεί.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η Εταιρεία μας για την πληρωμή της παραγγελίας σας αποδέχεται τους εξής τρόπους πληρωμής: με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα και με αντικαταβολή.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Tailor Made Coffee Roasters ΜΟΝ. ΙΚΕ διαχειρίζεται με ασφάλεια τα στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Tailor Made Coffee Roasters ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Tailor Made Coffee Roasters ΜΟΝ. ΙΚΕ γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η Tailor Made Coffee Roasters ΜΟΝ. ΙΚΕ υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Recognizing the importance of electronic payment security, Tailor Made Coffee Roasters SMPC manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Tailor Made Coffee Roasters SM PC is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Tailor Made Coffee Roasters SM PC services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. Tailor Made Coffee Roasters SM PC also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA & MasterCard. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfull.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών. Από την ημέρα της παραγγελίας σας χρειαζόμαστε 1-2 μέρες για την επεξεργασία και την αποστολής της. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσής της είναι από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες (εξαρτάται από τον προορισμό της παραγγελίας σας).
SUBSCRIPTIONS / ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Με την αγορά μιας συνδρομής ή αλλιώς subscription, κερδίζετε 20% έκπτωση και εξασφαλίζετε την ανώτατη ποιότητα των καφέδων σας. Η αγορά και η διάρκεια της είναι αόριστη και η πληρωμή της γίνεται αυτόματα την ημέρα παραλαβής που έχετε εσείς επιλέξει και καθορίσει. Εάν επιθυμείτε τη διακοπή της, επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω email, e-sales@tailormade.gr, είτε τηλεφωνικώς: 2741 306231, και η συνδρομή σας διακόπτεται χωρίς καμία επιβάρυνσή σας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλ. Επικοινωνίας: 2741 306231
E-mail: e-sales@tailormade.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας!
Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap