ΧΟΝΔΡΙΚΗ 

«TAILOR MADE COFFEE ROASTERS»
Από την πρώτη μέρα που δραστηριοποιηθήκαμε στην αγορά του καφέ, λειτουργήσαμε με επίκεντρο τον άνθρωπο, και συνεχίζουμε να λειτουργούμε, αναπτύσσοντας στενές σχέσεις με τους συνεργάτες μας, κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που έχει κάθε επιχείρηση στον τομέα HORECA.

Δημιουργούμε έξυπνα concepts για την αύξηση των πωλήσεων, δίνουμε εξατομικευμένες συμβουλές marketing και management, εκπαιδεύουμε το προσωπικό και πραγματοποιούμε συνεχή και πολυεπίπεδο έλεγχο, αναπτύσσουμε συνεργασίες ανάλογα με το είδος της εκάστοτε επιχείρησης και μελετάμε την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, σχεδιάζοντας ειδικές λύσεις για κάθε ανάγκη. 

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες «tailor made» λύσεις για κάθε συνεργάτη μας, κομμένες και ραμμένες στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.
Ελάτε στον χώρο μας να δοκιμάσετε κι εσείς Tailor Made Coffees! 
Γίνετε κι εσείς Tailor Made Coffee Ambassadors. 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Υπηρεσία σχεδιασμού μενού ειδικών καφέδων κατά αποκλειστικότητα
Υπηρεσία μελέτης και ανάπτυξη προτάσεων για την εκπαίδευση του προσωπικού σας
Υπηρεσία σχεδιασμού Concept καταστήματος
Υπηρεσία ανάλυσης και εκτίμησης της εμπορικής λειτουργίας του καταστήματος
Υπηρεσία συνεχούς έλεγχου και ενημέρωσης του τρόπου λειτουργίας του καταστήματος σας
Υπηρεσία δημιουργίας πιστών πελατών και επαναλαμβανόμενων πωλήσεων

1. Υπηρεσία σχεδιασμού μενού ειδικών καφέδων κατά αποκλειστικότητα:

O καφές στα μέτρα σας, σε τιμή, σε ποιότητα (π.χ. από συγκεκριμένη χώρα, περιοχή και φάρμα, με συγκεκριμένο τρόπο επεξεργασίας, αποθήκευσης και φυσικά καβουρδίσματος), Τailor Made λοιπόν, για την αναβάθμιση και διαφοροποίηση του καταστήματός σας.

Επιλέγετε τους ειδικούς καφέδες της αρεσκείας σας που στη συνεχεία καβουρδίζουμε για εσάς και σας τους παραδίδουμε κάθε 15 μέρες. Προϋπόθεση είναι να έχουμε συμφωνήσει ότι έχετε τις γνώσεις, τη δυνατότατα, τους ανθρώπους, τον εξοπλισμό και την αποφασιστικότητα να υποστηρίξετε αυτό το Tailor Made ταξίδι στη γεύση και στη ποιότητα των ειδικών καφέδων μας.

Τέλος, σχεδιάζουμε ειδικά και μεμονωμένα για εσάς, Tailor Made, τη συσκευασία για κάθε ειδικό καφέ που επιλέγετε. 

2. Υπηρεσία μελέτης και ανάπτυξη προτάσεων για την εκπαίδευση του προσωπικού σας: 

Προτάσεις εκπαίδευσης για κάθε τμήμα που εμπλέκεται με τους ειδικούς καφέδες μας, από τη διοίκηση έως το service και φυσικά τους barista σας.

Tailor Made πρόγραμμα εκπαίδευσης για να εξασφαλίσουμε το στόχο της ποιότητας σε κάθε φάση, από τις παραγγελίες έως την παράδοση μιας τέλειας κούπας καφέ. 

3. Υπηρεσία σχεδιασμού Concept καταστήματος:

Σχεδιάζουμε από το όνομα έως τα σχέδια του καταστήματος. Δημιουργούμε όλο το πακέτο με βάση τις προοπτικές του σημείου σε συνεργασία με έμπιστο αρχιτεκτονικό γραφείο, το οποίο υιοθετεί τις διεθνείς κατασκευαστικές τάσεις στον κλάδο του καφέ, σύμφωνα με την επιμέλεια και τις κατευθύνσεις μας ανάλογα με τον συμφωνηθέν προϋπολογισμό σας. 

4. Υπηρεσία ανάλυσης και εκτίμησης της εμπορικής λειτουργίας του καταστήματος:

Εκτίμηση του σημείου (υπάρχοντος η νέου), της περιοχής και γενικότερα τις προοπτικές μιας επιτυχημένης και βιώσιμης λειτουργίας σε σχέση με την επένδυση και το ρίσκο για ένα ποιοτικό σημείο πωλήσεων καφέ και ροφημάτων 

5. Υπηρεσία συνεχούς έλεγχου και ενημέρωσης του τρόπου λειτουργίας του καταστήματος σας: 

Συνεχής έλεγχος σε σχέση με την παραγωγή και την πώληση των καφέδων μας (όλες μας τις υπηρεσίες τις παρέχουμε αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα που συνεργαζόμαστε με τους καφέδες μας), από τη μηχανή του καφέ έως τον τρόπο συμπεριφοράς προσωπικού και πελατών!

Ανάλυση και αξιολόγηση με σκοπό την παράδοση μιας τέλεια κούπας καφέ.

6. Υπηρεσία δημιουργίας πιστών πελατών και επαναλαμβανόμενων πωλήσεων: 

Σχεδιασμός και εκτέλεση δημιουργικής στρατηγικής για τους ειδικούς καφέδες μας από τη προσωπική επαφή με τους πελάτες εντός του καταστήματος αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

Η δημιουργία και η εξασφάλιση πιστών πελατών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ύπαρξης μιας βιώσιμης επιχείρησης, ειδικά στον χώρο των ειδικών καφέδων, ο οποίος χρειάζεται τόλμη, πίστη και σκληρή δουλειά για την ανάπτυξη ενός φανατικού και έμπιστου κοινού.

Σχεδιάζουμε, προτείνουμε και εκτελούμε Tailor Made προγράμματα πιστότητας πελατών ειδικά για εσάς.

Έχετε επιχείρηση στον τομέα της HORECA και αναζητείτε καινοτόμες και έξυπνες λύσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap